Jeg tilbyder


Uddanner Marte Meo Terapeuter


Professionelle oplægVed egen kraft ...

med lidt start hjælp

Ved ønske om yderligere information ring på 41435262 eller send en mail til

Jane@martemeo-stien.dk


Skræddersyede Marte Meo forløb


Der tilbydes


Marte Meo terapeut uddannelse


Varighed: Uddannelsen starter med to introduktionsdage og herefter 17 undervisningsgange en hel dag om måneden. Hvert hold består af 4-5 personer.


Optagelseskriterier: Relevant faglig grunduddannelse af mindst 2½ års varighed. Det er en nødvendighed at have computer og videokamera til rådighed samt have mulighed for at filme samspil under uddannelsen.


Indhold: Til uddannelsen skal de studerende hver gang have film med. De studerende viser deres film og får supervision på dem. Der vil undervejs udveksles erfaringer. For at blive indstillet til certificering skal den studerende have arbejdet med og afsluttet mindst 5 cases.


Uddannelsesdagene ligger på fredage.


Pris: Prisen er kr. 30.000 ekslusiv moms, hvilket dækker undervisning og fuld forplejning. Den afsluttende certificering koster ca. kr. 2.500 inklusiv moms.


Sted: Æblestien 6, 2670 Greve. I gåafstand fra Greve station.Oplæg


Der kan gives oplæg om Marte Meo metoden, Marte Meo metoden koblet på hjernens treenighed, Marte Meo i folkeskolen, inklusion, alternativ til skæld ud med mere. Prisen afhænger af oplæggets varighed. Ring og hør nærmere om både pris og indhold.